Logo Noordoost Fryslân echt mooi
Logo Dwaande
Actueel

Startersavond 'Starten vanuit een uitkering'

27 september 2016

Van september tot en met november wordt weer een nieuwe serie uit de ondernemerscyclus ‘Dwaande met je bedrijf’ georganiseerd voor startende ondernemers in Noordoost Fryslân. In acht modules krijgen beginnende ondernemers inzicht in hun sterke en zwakke kanten, de belangrijkste wetten en regels, effectieve marketing, financiën en belastingen. Ook is er een workshop die ondersteunt bij het schrijven van een eigen ondernemersplan. Verschillende bedrijven, zoveel mogelijk uit de regio, delen hun kennis en zijn betrokken bij de organisatie van deze bijeenkomsten.

Starten vanuit een uitkering

De ondernemerscyclus start met een speciale avond over het starten van een bedrijf vanuit een uitkering op 27 september om 19.30 uur in het gemeentehuis Kollum. Het is gebleken dat er behoefte is aan informatie hierover. Het UWV en het Bureau Zelfstandigen Friesland zijn daarbij ook aanwezig.

Aanmelden

Deelname aan één of meer avonden van de ondernemerscyclus "Dwaande met je bedrijf" is gratis, maar wel geldt een maximum aantal deelnemers per avond. Hebt u een bedrijf (of gaat u binnenkort starten) in de regio en hebt u interesse: meld u dan zo spoedig mogelijk aan via het inschrijfformulier! Voor vragen kunt u contact opnemen met Ilona Boekhorst van de gemeente Achtkarspelen via telefoonnummer 140511 (zonder netnummer) of per e-mail, i.boekhorst@achtkarspelen.nl