Logo Noordoost Fryslân echt mooi
Logo Dwaande
Ondernemen

Startersavond Noordoost Fryslân 2018

Ben jij een beginnende ondernemer of heb je plannen om voor jezelf te beginnen? Kom dan op dinsdag 29 mei a.s.naar de startersavond in Kollum! Hier krijg je informatie over wat er allemaal komt kijken bij het starten van een bedrijf. Enkele ondernemers die onlangs zijn gestart vertellen dan ook over hun ervaringen.

Ook is er deze avond een startersmarkt. Verschillende instanties, waaronder de Belastingdienst, het UWV, een bank, een boekhouder en de gemeenten staan klaar om je te voorzien van specifieke informatie over het beginnen van een bedrijf. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je dan ook praten met andere startende ondernemers.

Datum: dinsdag 29 mei 2018
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: gemeentehuis in Kollum

Deze startersavond is voor alle startende of net gestarte ondernemers uit de zes gemeenten in Noordoost Fryslân en andere belangstellenden. Deelname is gratis. Onderaan deze pagina kun je je aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij Ilona Boekhorst, tel: 140511 of i.boekhorst@achtkarspelen.nl. Inschrijven is niet meer mogelijk, de avond heeft al plaatsgevonden.

Presentatie "Dwaande met je bedrijf"

Hieronder tref je de presentatie aan zoals die is gegeven op de startersavond 29 mei jl.

Presentatie "Dwaande met je bedrijf" 2018

Dwaande met je bedrijf 2018 vervolgcyclus

In het najaar vindt weer de ondernemerscyclus 'Dwaande met je bedrijf' plaats. Tijdens een aantal avonden wordt dan uitgebreid op enkele onderwerpen ingegaan die van belang zijn voor ondernemers en het starten van een bedrijf. Voor meer informatie klik hier.